
برند سوکت شبکه- معرفی بهترین برندهای سوکت شبکه
پیدا کردن یک برند سوکت شبکه خوب برای خیلیا دغدغه است. چون سوکت شبکه قراره کارهای مهمی در شبکهی ما انجام بده و باید برندی را انتخاب کنیم که از کیفیت و کارایی محصولاتش مطمئن باشیم. یک سوکت نامناسب میتونه کل اتصالات و ارتباطات شبکهی ما را با اختلال مواجه کنه. در خیلی از موارد تکنیسینهای شبکه به سختی متوجه میشن که ایراد از سوکت شبکه هست و حتی ممکنه اصلا متوجه نشن.
وقتی یک سوکت قطع باشه یا اینکه سرعتش پایین باشه، مستقیم روی کیفیت اتصالات شبکه اثر میزاره. یا مثلا وقتی که بدنهی سوکت ضعیف باشه، ممکنه خیلی زود قطع بشه و شما اصلا متوجه این قطعی نشید. بنابراین باید بهترین برند سوکت شبکه را پیدا کنید تا خیالتون از بابت کارکرد درست سوکت راحت باشه. در این مقاله یک لیست از انواع برند سوکت شبکه به شما معرفی میکنیم تا بدونید بهترین برندهای سوکت چخ برندهایی هستند.

نقش سوکت در شبکه
قبل از اینکه بریم سراغ برند سوکت شبکه، بهتره این قطعهی کوچک اما حیاتی در شبکه را با همدیگه بهتر بشناسیم. یک سوکت در شبکه به ما کمک میکنه که دستگاهها را به کابل و در نتیجه به همدیگه وصل کنیم. در واقع سوکت به قسمتهای پایانی یک کابل شبکه گفته میشه که مستقیما به تجهیزات وصل میشن. سوکتهای شبکه انواع دادهها را میتونند انتقال بدهند و برای اتصالشون باید در دستگاه پورت شبکه داشته باشیم. همچنین شما میتونید با کمک سوکت کابلهاتون را به پچ پنلها و واسطها هم وصل کنید. سوکتهای شبکه از نوع RJ45 هستند و فقط برای کابلهای شبکه اترنت استفاده میشن؛ اما برای کابلهای تلفن هم شما میتونید از سوکتهای تلفن استفاده کنید.

سوکتهای شبکه نه تنها از نظر برند، بلکه از نظر شکل ظاهری و کاراییشون هم به دستههای مختلفی تقسیم میشن. به طور کلی یک سوکت را میشه از نظر برند، شکل ظاهری، کتگوری و نوع روکش به انواع مختلفی تقسیم کرد. رایجترین انواع سوکت عبارتند از سوکت ساده، سوکت زاویه دار یا 90 درجه، سوکت toolless، سوکت مینیاتوری و سوکت شانهدار. از نظر روکش نیز سوکتها به دو دستهی سوکتهای روکشدار (SFTP / STP) و سوکتهای بدون روکش (UTP) تقسیم میشن که نوع دوم مقاومت کمتری نسبت به سوکتهای روکشدار دارند.

برندهای تولید کننده سوکت
چندین برند سوکت شبکه در ایران فعال هستند و شما میتونید محصولاتشون را از بازار تهیه کنید. در ادامه مهمترین برندهای سوکت شبکه را با هم بررسی میکنیم:
- سوکت شبکه لگراند: لگراند فرانسه یکی از معروفترین برندهای تولید تجهیزات پسیو شبکه در ایرانه و کابلهاش جزو بهترینهای بازارند. این برند در زمینهی تولید سوکت شبکه هم فعالیت میکنه و سوکتهایی را در انواع UTP و SFTP به بازار عرضه کرده. عمده محصولات این برند سوکت شبکه از ردههای Cat6 و Cat7 هستند.
- سوکت شبکه نگزنس: یکی دیگه از برندهای مطرح فرانسوی برای سوکت شبکه، نگزنس هست. این برند هم محصولات باکیفیتی به بازار عرضه میکنه و میتونید تولیداتش را تهیه کنید. نگزنس هم سوکتهای خودش را در انواع روکشدار و بدون روکش و در ردههای cat5e، cat6 و cat7 در اختیار مشتریان قرار میده.
- سوکت شبکه بلدن: بلدن یک برند سوکت شبکه آمریکایی است که محصولات باکیفیت و بادوامی در اختیار مشتریان قرار داده. محصولات این برند در ردههای cat5e، cat6 و cat7 در بازار موجودند. سوکتهای بلدن را میتونید در دو سری UTP و SFTP خریداری کنید.

- سوکت شبکه امپ: میشه گفت از پرطرفدارترین برند سوکت شبکه در ایران امپ هست. این برند محصولاتش را در دو ردهی Cat6 و Cat5E تولید میکنه. شما میتونید سوکتهای امپ را در دو نوع روکشدار و بدون روکش خریداری کنید.
- سوکت شبکه باگ: باگ یک برند تایوانیه که تجهیزات پسیوش از جمله سوکت شبکه در ایران خیلی طرفدار داره و خیلی زود تونست جایگاهش را در بازار ایران پیدا کنه. سوکتهای شبکه باگ در ردههای Cat5e, Cat6, Cat7 و در دو نوع SFTP و UTP طراحی و تولید میشن.
- سوکت شبکه دی لینک: دی لینک هم یک شرکت چینی که در بازار ایران خیلی پرطرفداره. سوکتهای شبکه این برند هم در ردهی Cat5e, Cat6, Cat7 به صورت SFTP و UTP به بازار عرضه میشن.
- سوکت شبکه متا الکترونیک: برند ایرانی متا الکترونیک بیش از 10 سال در حوزهی تولید تجهیزات شبکه فعالیت داره. این برند سوکتهای خودش را در انواع UTP و FTP در ردههای Cat5E، Cat6 و Cat6A به بازار عرضه کرده است.
- سوکت شبکه ایران پچ کورد: برند ایران پچ کورد نیز فعالیت خودش را از سال 1396 شروع کرده و سوکت شبکه یکی از محصولات این برنده. سوکتهای ایران پچ کورد در دو دستهی بدون روکش و روکشدار فلزی تولید میشن. شما میتونید سوکتهای ایران پچ کورد را در ردههای Cat6، Cat6a و Cat7 و با بهترین متریال سازنده تهیه کنید.
حرف آخر
انتخاب برند سوکت شبکه درست و مناسب مهمه. چون این قطعه قراره نقش مهمی در شبکهی شما داشته باشه. معمولا سوکتهای شبکه ارزان قیمت و بیکیفیت برند مشخصی ندارند و موقع نصب شبکه شما را دچار اختلال و ضعف میکنند. اگر شبکهی شما حساس هست و امنیت و سرعتش براتون اهمیت داره؛ بهتره از کنار این موضوع به سادگی رد نشید و سعی کنید سوکتهایی را انتخاب کنید که از برندهای معتبری هستند و از کیفیتشون اطمینان دارید. در این مقاله ما چندین برند سوکت شبکه مطرح را به شما معرفی کردیم تا برای خرید این وسیله بدونید سراغ چه برندهایی برید.
سوالات متداول
اینکه کدام برند بهتره، بستگی به انتخاب شما داره. ممکنه نوع سوکتی که شما لازم دارید در هر برندی موجود نباشه. شما باید اول نوع مناسب را انتخاب کنید و بعد به دنبال بهترین برند برای اون نوع بگردید. اما به طور کلی از بین برندهای خارجی لگراند، نگزنس و امپ بهترین برندها هستند. در میان برندهای ایرانی هم برندهای خوبی مثل متا الکترونیک و ایران پچ کورد را میشه پیدا کرد.
شما میتونید سوکتهایی در ردههای Cat6، Cat6a و Cat7 را از این برند تهیه کنید.